Een hele lieve actie

Gepubliceerd op 4 januari 2022 om 19:41

Wauw, hoe bijzonder is dit! Een hele lieve vriend van ons, Fernando, heeft een mega speciale actie voor mij opgezet. Wil jij nou ook meedoen aan de actie? Lees dan het stukje hieronder, geschreven door Fernando.

Fernando: nu al heel erg bedankt!

*Inmiddels is de uitslag bekend gemaakt & kan ik na mijn behandeling naar de Dominicaanse Republiek! Hoe gaaf! * 

 

 

'Doe jij ook mee aan mijn actie voor deze bikkel? Het kan ons allemaal overkomen.

Steun Jade (14) in haar strijd tegen kinderkanker!

Jade Kops, een jonge meid van 14 jaar uit ’s-Gravenzande, heeft nog een hele grote hobbel te nemen in haar strijd tegen kanker. Wat wij gaan doen is laten zien dat er veel mensen zijn die haar steunen in haar gevecht. Met z'n allen gaan we ervoor zorgen dat zij een stip aan de horizon heeft in de aankomende periode van chemokuren en bestralingen! Wij helpen haar kracht te krijgen en te behouden om door te blijven knokken.
Ze wil dolgraag met haar broertje, zusje, vader en moeder op vakantie. Hoe mooi zou het zijn als wij dit voor haar kunnen regelen? Doe mee aan deze unieke actie!

Iedereen die Jade en de familie steunt mag zijn/haar VOOR+ACHTERNAAM(EN) opgeven bij Fernando Bolleboom.
Dit kan via Whatsapp op 06-20152702, een tikkie verzoek te vragen.

Spelregel is dat er per naam niet meer dan 2,50 euro gedoneerd mag worden. Natuurlijk als je een gezin van 4 bent mag je 10 euro storten, als er dan maar ook 4 VOOR + ACHTERNAMEN kunnen worden toegevoegd. De actie duurt tot 30-3-2022. Alle namen zullen daarna op een speciale manier aan Jade worden aangeboden.

Mocht de vakantie straks gerealiseerd kunnen worden en er blijft een bedrag over, dan wordt dit aan TEAM WESTLAND gedoneerd!

We hopen dat er veel mensen helpen met het verspreiden/ondersteunen van deze actie. Het kan ons allemaal overkomen!

Samen sterk voor Jade!'