Sonde vervangen

Gepubliceerd op 13 januari 2022 om 19:46

Vandaag (donderdag 13 januari) zat mijn sonde verstopt. Dit is al een paar dagen zo, maar uiteindelijk kregen we hem altijd wel weer doorgespoeld. Vandaag lukte dat niet, en was hij dus toe aan vervanging. Ik baalde hier echt ontzettend van, want ik vind dat plaatsen van een sonde echt niet zo grappig.. uiteindelijk ging het deze keer wel veel beter. Ik mocht zelf de sonde kleine stukjes naar binnen duwen, waardoor ik zelf de regie bleef houden over hoe snel het ging. Dit vond ik erg fijn! Nu zit de sonde weer helemaal goed, en is hij schoon van binnen! Deze sonde zat nu precies een maand, en hij kan in totaal 6 weken zitten, dus hopelijk doet hij het nu weer even goed! En sowieso hoop ik ook, dat hij er binnenkort gewoon helemaal lekker uit mag! 😅 gelukkig heb ik het nu weer even lekker gehad!

 

Het aanzicht van een sonde vanaf buiten