Psycholoog & planning komende tijd

Gepubliceerd op 1 maart 2022 om 20:05

Vanaf 14 maart ga ik elke 2 weken met een psycholoog praten in het Prinses Maxima Centrum! Ik merk dat ik nu op een punt ben gekomen, waarbij dat echt wel even nodig is! Ik heb veel zorgen in mijn koppie, en zie vaak op tegen bepaalde behandelingen.. ik hoop dat dit hier tegen gaat helpen! ☺️natuurlijk is het logisch dat ik deze zorgen/spanningen heb, maar het is denk ik goed om hier met iemand even over te praten!

 

 

Het schema van mijn onderhoudstherapie is hierdoor wel wat veranderd! Ik zou steeds (cyclus van 4 weken) de eerste week naar het Prinses Maxima Centrum gaan voor de chemo, en de drie weken daarna naar het Erasmus in Rotterdam. Omdat ik nu elke 2 weken een afspraak heb staan met mijn psycholoog, en ik dit graag in real life wil, ga ik nu ook in week 3 naar het Prinses Maxima Centrum!

 

Gisteren begon week 1 weer van mijn onderhoudstherapie. Dit was dus in het Maxima. Er zit dus nu 1 hele cyclus op, nog 11 te gaan 😭! Ik ben gelukkig weer niet echt ziek geworden, alleen gewoon een beetje slap! Maar vandaag (1 maart) was dit weer helemaal over! Gisteren kregen we ook te horen dat er 28 maart weer een MRI scan & longfoto gepland staan. Wij dachten dat dit pas in mei weer zou zijn, maar het blijkt dus elke 2 maanden gedaan te worden! Alleen maar fijn vonden wij! Het is toch weer spannend of deze chemo wel goed werkt, dus ik denk dat het dan alleen maar goed is dat het eind deze maand gepland staat!