'Door de wind' - opa

Gepubliceerd op 25 maart 2022 om 21:10

Dit is het liedje wat ik altijd koppel aan mijn lieve opa. Hij is in april 2020 overleden, helaas ook aan kanker. Vaak denk ik er aan terug hoe graag ik hem bij mij had gehad bij mijn strijd tegen deze rotziekte. Ik had dan kunnen vragen hoe hij een chemo vond, hoe hij omging met boosheid of teleurstelling, met een slechte uitslag.. al wil ik natuurlijk niet dat hij had gezien hoeveel pijn & verdriet ik heb, ik had hem zoveel willen laten zien, vertellen en vragen❤️ ik zou hem vol trots mijn ‘eigen, nieuwe’ haartjes showen, mijn kanjerketting laten zien..  

Altijd had ik zin om op bezoek te gaan, hij hielp met huiswerk, we gingen wandelen of iets lekkers eten, bij hem had ik het altijd naar mij zin! Beste vriend 🥰

 

Lieve lieve opa, wat mis ik jou toch ontzettend hier! Niet te beschrijven hoeveel ik aan je denk! Ik ben echt heel veel met je bezig!  

‘you are always on my mind 🦋’