OHYESSS GEKROMPEN!

Gepubliceerd op 23 februari 2023 om 11:01

Wat een spanning de afgelopen dagen.. maar de uitslag van DE mri-scan is goed! De chemo slaat aan & de arts is tevreden, mega blij hiermee! 🫶🏼 de tumor moest minimaal stabiel blijven, maar hij is zelfs wat geslonken!

Dit betekent dat ik 6 maart geopereerd ga worden. Ze halen in deze operatie de tumor weg & laten draden achter op dezelfde plek die via mijn hals naar buiten komen. Via deze draden krijg ik dan 3 a 4 dagen lang bestraling. Een week later krijg ik dan opnieuw een operatie waar de draden dan weer uit mijn hals gaan & alles mooi dichtgemaakt gaat worden. Voor dit hele plan blijf ik 2 weken in het ziekenhuis, waarvan de eerste tijd op de IC zal zijn. Na de operatie & bestralingsperiode krijg ik dan nog 10 chemo kuren van 3 weken. Een heftige tijd, maar er is tenminste nog een behandeling mogelijk 🍀 wat een opluchting!

Vanmiddag gaan we al naar het PMC voor een gesprek met chirurgen etc! Alles wordt dus heel snel in gang gezet al.. nog 1,5 week tot mijn operatie. I rock it!