Spoedopname 2 & kuur 7

Gepubliceerd op 10 juli 2023 om 13:40

Donderdag mocht ik naar huis, maandagochtend was ik alweer opgenomen. Eigenlijk stond maandag mijn chemo gepland, maar die werd dus opnieuw uitgesteld. Wat een drama.. de koortslip begon weer op te komen dus ik moest weer aan het infuus voor medicijnen in Delft. Omdat het niet gewoonlijk is dat een koortslip in zo’n korte tijd opnieuw opvlamt, twijfelde ze eerst nog of het wat anders was. Mijn ontstekingswaarde etc waren gewoon goed, en omdat het precies hetzelfde eruit zag & hetzelfde voelde gingen ze toch van een koortslip uit. 10 dagen opname werd er gezegd. Daar schrok ik van, want dan zou dus mijn chemo ook weer 10 dagen worden uitgesteld.. uiteindelijk mocht ik na een week naar huis & ga ik nu over op orale medicatie als virusremmer.

 

Donderdag werd ik overgeplaatst naar het Prinses Máxima Centrum zodat mijn eigen arts daar kon beoordelen of de chemo al kon starten. Gelukkig was dat het geval! Mijn lip is redelijk hersteld, en voordat ik in mijn dip qua bloedwaarden zou komen door de chemo moet hij echt wel goed zijn hersteld. Normaal krijg ik chemo op de dagbehandeling 5 dagen lang, maar omdat ze het nu in combinatie gaven voor de zekerheid met de virusremmers bleef ik opgenomen. Heel anders dus! Het elke dag heen & weer rijden heb ik totaal niet gemist; dit was een stuk relaxter! De eerste 2 dagen was ik weer enorm ziek & bijna van de wereld af, maar de laatste 3 dagen ging het stukje bij beetje wat beter.. natuurlijk met ups en downs. Mentaal had ik last van deze week in het ziekenhuis liggen terwijl ik al mijn vriendinnen op social media zag feesten op de feestweek. Hoe graag ik ook had gewild, het kan gewoon even niet dit jaar.. hopelijk volgend jaar wel!

 

Vandaag kreeg ik mijn laatste chemo en toen mocht ik naar huis. Uiteindelijk dus 8 dagen gebleven in 2 verschillende ziekenhuizen, waar de chemo bij ingegrepen zat ;). Donderdag nog een chemopush in Delft & dan echt weer even uitrusten! Hopelijk zonder al te veel bijwerkingen.. 🤞🏼