Kuur 2

Gepubliceerd op 6 augustus 2021 om 15:33

Vandaag begin ik weer aan de grote iva-kuur. 9.00 in het ziekenhuis & hier beginnen ze met controles en bloedafname. Dit is allemaal goed, dus de chemo kan gestart worden. Ook hebben we een gesprek met de arts, ze lijkt verbetering te zien in mijn mond, goed nieuws dus! Vlak na het gesprek starten ze gelijk met de chemo, ik word hier helaas einde vd middag ziek van. (3 & 4 augustus ook erg ziek helaas, op woensdag 4 augustus mag ik naar huis om daar verder op te knappen.) 

 

Op donderdag 5 augustus kwam de thuiszorg mij een injectie geven. Dit omdat mijn witte bloedcellen steeds na de iva-kuur erg laag zijn & ik dus heel snel een virus of iets oppak. Deze injectie zorgt er dan voor dat ze weer aangevuld worden nadat ze zo laag zijn geweest. Hopelijk helpt het!