Opnieuw 3 Havo

Gepubliceerd op 31 augustus 2022 om 21:00

Ik heb een tijdje hier niks geplaatst. Geen nieuws = goed nieuws zullen we dan maar zeggen 😊 want dat is ook zo, ik doe leuke dingen en heb daar gelukkig genoeg energie voor.

 

Ik ben sinds vorige week gestart in 3 Havo. Zoals de titel van deze blog het al zegt, opnieuw 3 Havo. Want ik ben helaas toch blijven zitten. Ik heb vorig jaar teveel gemist waardoor het geen slim plan was om over te gaan naar 4 Havo. Jammer, maar niet het ergste in deze hele situatie natuurlijk. Ik vind het meer jammer dat ik nu niet meer bij mijn meeste vriendinnen zit, want dat jaartje extra maakt mij echt niet uit. Ik heb een vervroegd vakkenpakket gekozen, waardoor ik wat minder lessen heb & dus wat minder lange schooldagen. Vorig schooljaar ging ik 2 uurtjes naar school & nu probeer ik elke les uit mijn vakkenpakket te volgen. Soms is dat 5 uur op een dag, maar zolang ik het aan kan alleen maar fijn natuurlijk ☺️ tot nu toe is het allemaal gelukt, behalve als ik een ziekenhuisafspraak had staan.

 

Het stukje voorstellen; hoi ik ben Jade & ik heb kanker’ zag ik heel erg tegen op. Ik heb het een beetje ‘zakelijk’ gehouden zodat er geen emotie bij kwam kijken. Uiteindelijk ging het (met een rood hoofd & trillende handen) heel erg goed! Ik ben blij dat iedereen het nu weet :)