Stedentrip Parijs

Gepubliceerd op 27 oktober 2022 om 19:12

Terwijl ik dit schrijf/plaats zit ik in de trein op weg naar huis. Ik heb afgelopen 3 dagen een stedentrip gedaan in Parijs (vanwege privacy niet gedeeld😏). Ik wou al heel lang een paar dagen naar Parijs, en nu ben ik eindelijk fysiek ‘sterk’ genoeg om dit aan te kunnen.

 

Van te voren was ik best wel bang dat ik compleet zou crashen. Want ja, 3 dagen lopen in de drukte, kan ik dat wel aan? Maar ik ben zeker niet ontevreden! We hebben rustig aan gedaan, tussendoor steeds even gestopt, en op deze manier ging het supergoed! Ik ben nu moe & heb zere voeten, maar het is denk ik niet heel veel extremer dan een ‘normaal’ mens. Oke, een beetje dan haha!

 

Na een dag veel lopen werd ik wel een keer ‘s avonds niet lekker in een overvolle metro. Het was warm, geen zitplaats, heel veel mensen.. dus dat was even teveel.

Gelukkig ben ik niet flauwgevallen, maar ik haat het wel echt als ik door dit soort kleine dingetjes voel dat ik nog niet de oude Jade ben. Dat kan ook nog niet, dat weet ik, maar het stoort mij toch.

 

In ieder geval heb ik intens genoten van deze dagen en ben ik blij dat ik mij goed genoeg voel om dit te kunnen doen! 🫶