Spanning & opluchting wat betreft het einde van mijn behandeling

Gepubliceerd op 23 november 2022 om 16:00

 

Ik ben natuurlijk blij als ik van al mijn behandelingen af ben, maar tegelijkertijd zou ik liever nog gewoon even doorgaan. De chemo geeft mij vertrouwen dat het allemaal goed gaat daarbinnen, en als dat weggaat ben ik bang dat ik bij ieder dingetje denk dat het terug is. Wat ook niet gek is, want dat hoor je natuurlijk vaker..

Naar het PMC gaan geeft mij heel veel vertrouwen. Natuurlijk vind ik het niet leuk om er te zijn, maar tegenwoordig ook niet meer erg. Ik vind het een fijn gevoel als er even in mijn keel gekeken wordt (hoewel mijn hartslag altijd gelijk 200 is als ik mn mond open doe 😛), mijn bloed wordt gecontroleerd etc. Als ik weer naar huis mag, ga ik toch bijna altijd met een goed gevoel weg.

Van elke week ziekenhuis gaat het na januari opeens naar 1x in de 3 maanden een ziekenhuis bezoek. Misschien voor mij nog nu nog even een iets te grote stap..

Nog 2 chemo’s aan het infuus & 40 chemo drankjes te gaan, girlpower! 🍀