Week stoppen met de chemo

Gepubliceerd op 28 november 2022 om 18:34

Heel onverwachts werden wij net gebeld door mijn arts met het nieuws dat ik een week moet stoppen met mijn thuis chemo. Dit is heel lang niet gebeurd, dus totaal niet verwacht.. 

 

Vorige week waren mijn bloedwaarden wat aan de lage kant en meestal is dit dan in een week gewoon weer mooi hersteld, maar deze keer dus niet.. niet het grootste probleem, maar toch baal ik. Het blijft gewoon shit dat ik niks geks voel, maar mijn lichaam toch even stop zegt op deze manier. Mijn gedachtes gaan nu van 'ach het is maar een week' naar 'je hebt nog maar zo kort behandeling dat alles nog mooi is meegenomen'. Dit helpt dan dus niet mee.. voor nu kan ik er even niks aan veranderen, alleen duimen dat ze volgende week weer goed zijn en ik dan weer kan starten met alles.. 

 

Update; een week later waren ze weer helemaal goed en kon ik verder met het laatste stukje van mijn behandeling! Gelukkig maar!