Einde 2022

Gepubliceerd op 31 december 2022 om 09:45

De laatste dag van 2022. Het was een bijzonder jaar; met mooie & zware momenten.. toch kijk ik er met een goed gevoel op terug! Heel anders dan dat ik dit vorig jaar op 2021 deed. Dit was een jaar met veel spanning, prikken, chemo’s, zware gesprekken, scans & zo kan ik nog wel even doorgaan. Inmiddels ben ik er aan ‘gewend’ en komt er aan de chemo’s overmorgen een eind. Heel eng, maar we gaan zien wat 2023 ons gaat brengen 🧡

 

2022 was ook een jaar waarin ik gelukkig weer een beetje kon gaan leven. Hoogtepunten hiervan waren; stedentrip naar Parijs, ontmoetingen met @claudiadebreij, Missie 538, vriendschap met @longeneeslijk, haargroei, mijn laatste chemo aan het infuus, uitjes aangeboden door stichtingen, interviews voor de tv & nog veel meer! Ik ben onwijs dankbaar dat ik deze momenten heb beleefd en daar niet te zwak voor was.. ook ben ik stiekem wel een beetje trots op dat ik alle behandelingen (grote deels onderhoudstherapie) dit jaar gewoon even gerockt heb! En er tot nu toe zonder al teveel blijvende bijwerkingen ben uitgekomen..

 

2023 gaat spannend en onzeker worden, maar ik ga proberen in mijn dromen te blijven geloven 🤞 wat zijn jouw goede voornemens of dromen voor 2023?

 

In ieder geval voor jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling & een mooi en gezond nieuwjaar! Wees dankbaar voor alles wat je hebt op dit moment 🤍