De bloemenkraal 🌸

Gepubliceerd op 9 januari 2023 om 15:16

9 januari. De dag die al lang in de agenda stond met een groot uitroepteken. Nooit verwacht dat ik vandaag echt daadwerkelijk mijn bloemenkraal zou krijgen. Maar het is gelukt 🥹

 

In het PMC krijg je aan het begin van je behandeling een kanjerketting. Bij elke prik, chemo, goede/slechte dag etc krijg je een kraal. De bloemenkraal krijg je als je klaar bent met de behandeling. De laatste kraal aan die hele lange ketting…

 

Samen met mijn artsen & psycholoog (als jullie dit lezen; dikke love naar jullie🫶) heb ik vandaag even een klein feestje gevierd. Ik wist van te voren niet zo goed wat ik hiervan moest denken, omdat ik dacht dat het heel beladen was. Uiteindelijk vond ik het echt heel leuk en geeft het een definitief gevoel dat ik na 1,5 jaar echt klaar ben met de behandelingen.

 

Tegelijkertijd had ik ook in hetzelfde uur mijn MRI scan. Gek dat ik nu de uitslag nog niet weet daarvan (die krijg ik morgen aan het eind van de middag) maar het geeft mij een gerust gevoel dat de artsen er op durven te vertrouwen dat ik morgen een goede uitslag ga krijgen! De eerste uitslag is al goed; geen uitzaaiingen in mijn longen!

 

Ik ga nu even genieten van dit moment en proberen niet te veel met mijn angst te leven…