Heel heel slecht nieuws..

Gepubliceerd op 10 januari 2023 om 20:20

Totaal onverwachts kregen wij net een hele slechte uitslag van mijn MRI scan. Een dag na dat we vierden dat ik klaar ben met mijn behandeling & de bloemenkraal heb gehad: de kanker is (waarschijnlijk) terug.

 

Ze kunnen het niet bewijzen. Ze zien op de scan van gisteren een nieuwe tumor van 1 bij 1 cm. Een voordeel van deze plek (bijna hetzelfde als mijn vorige tumor) is dat het weggehaald/geopereerd kan worden. Dit kon bij mijn vorige tumor niet. Eventueel is er ook nog bestraling mogelijk.

 

Donderdag moet ik naar het PMC voor, als het met de planning lukt, biopt, ruggenprik en een beenmergpunctie. Heel misschien dat ze gelijk doorpakken op de operatiekamer en de tumor weghalen. Dit gaat natuurlijk allemaal onder narcose gebeuren. Ook worden er scans gemaakt om te kijken naar eventuele uitzaaiingen. Echt keihard duimen nu dat dat niet zo is.. 🤞🏻 anders weet ik niet wat mijn behandeling/diagnose gaat worden..

 

Voor nu ben ik even goed van slag van deze enorme tegenvaller. Maar ook dit ga ik weer rocken!