VIT kuur 1

Gepubliceerd op 21 januari 2023 om 18:58

De 5 intensieve dagen zitten er eindelijk op. Het voelt voor mij echt als weken.. wat een drama 🥺 van dag 1 t/m 5 heb ik elke dag chemo aan het infuus. Dit duurt ongeveer 2 uur, dus ik mocht elke dag wel gewoon thuis slapen. Ik werd vanaf dag 1 gelijk al mega ziek.. geen energie om te lopen, misselijk, overgeven en ga zo maar door.. hierdoor heb ik op dag 2 ook een sonde gekregen. Voor medicijnen, maar ook voor wat extra vocht & voeding. Ik merk nu al dat ik dit beetje bij beetje weer kan, dus hopelijk kan dat stomme ding er snel weer uit!

 

Vanaf gisteren (dag 4) werd het ziek zijn minder. Ik kreeg toen geen medicijnen meer tegen de misselijkheid. Ligt het daaraan dat ik nu veel minder ziek ben of is het toch gewenning? Ik weet het niet.. stel het ligt aan de medicijnen is er, denk ik, een makkelijke mogelijkheid om de kuren wat dragelijker te maken voor mij! 🤞🏻

 

Nu heb ik even twee dagen rust & dan dinsdag ga ik weer een ochtendje naar het PMC. Op de planning staat dan een gesprek met mijn hoofdbehandelaar en een chemopush. Dit is dus niet aan het infuus, maar kunnen ze in 1x inspuiten. Hopelijk gaat dat allemaal een beetje vlot & ben ik daarna 1,5 week echt ziekenhuis vrij!