Kuur 5

Gepubliceerd op 19 mei 2023 om 20:17

Eindelijk voel ik me weer oke! Na 10 dagen flink moe zijn, misselijk zijn, buikpijn hebben etc was ik er vooral mentaal goed klaar mee. Niks kunnen doen & de eerste week alleen maar in het ziekenhuis zitten vind ik als 16 jarige gewoon heel erg zwaar. Elke kuur opnieuw.

 

De kuur zelf vond ik te doen. Al blijft het echt overleven die week.. maandag was ik vooral heel erg misselijk en veel aan het spugen, maar de rest vd week nam het gelukkig snel af. Het misselijk zijn bleef oppervlakkig wel, maar het spugen nam af & dat vond ik al helemaal fijn! Deze week was ik vooral moe en had ik lichte buikkrampen. Zaterdagnacht is dit enorm heftig geweest, maar daar bleef het grotendeels deze keer ook bij.

 

Dinsdag 30 mei start mijn volgende kuur. Deze keer op dinsdag ivm Pinksteren.. die week daarna staat ook mijn MRI scan gepland. Enorm spannend 🤞🏻 hoewel er de afgelopen weken heel veel aan de tumor is gedaan, knijp ik hem goed. De angst dat de tumor toch weer is gaan groeien is na de foute scan uitslag in januari is gewoon heel erg groot.. laten we hopen dat die spanning achteraf allemaal onnodig is geweest & ik een goede scan uitslag krijg! Nu eerst nog heerlijk 11 dagen rust voordat de 5 dagen chemo weer gaat beginnen.. fijn weekend!