GOEDE MRI SCAN!

Gepubliceerd op 8 juni 2023 om 09:56

Zo intens gelukkig, zo onwijs blij; ik heb er een goede MRI scan bij! Op de scan is er vooral veel onrust na de operaties/bestralingen te zien, maar dit was ook al te verwachten. Er is geen aanwijzing op activiteit van de kanker & dat is natuurlijk het allerbelangrijkste! Het eerste wat ik zei nadat de telefoon vanmorgen vroeg ging was; ‘ik kan na weken eindelijk weer ademhalen’.

 

Wekenlang had ik een fout gevoel over deze scan. Ik kon niet precies zeggen waarom maar het voelde deze keer echt niet goed. Ik bleef wel in mijn achterhoofd houden dat de tumor eigenlijk geen kans heeft gekregen de afgelopen tijd (chemo’s, operatie, lokale bestralingen), maar de angst bleef overheersen. Omdat het in januari zo fout is gegaan vertrouw ik mijn lichaam voor geen meter meer & ik ben bang dat het ook nog wel even gaat duren voordat dit weer terug komt.

 

Voor nu kan ik die angst gelukkig weer loslaten want ik weet dat ik het de afgelopen tijd allemaal niet voor niks heb gedaan 🙌🏼! We vieren hier thuis even een feestje & ik ga enorm genieten de komende tijd van deze uitslag!