Kuur 6

Gepubliceerd op 15 juni 2023 om 10:34

Het is vandaag de 14de dag na de start van mijn kuur. Het is ook de eerste dag dat ik me, naar omstandigheden, weer oke voel. Bij de vorige kuur was ik na 10 dagen weer opgeknapt, deze keer herstelde ik wat langzamer. Daarbij waren de bijwerkingen ook heftiger. 5 dagen heen & weer naar Utrecht om een paar uur aan het infuus te gaan, 2 dagen rust & dan nog 1 dag naar Utrecht voor een chemopush en prik in mijn been voor snellere aanmaak witte bloedcellen (aangezien deze nu te laag waren). Het is ook gewoon zwaar.

 

Bij mijn vorige chemo’s (in het vorige traject) kon ik altijd redelijk goed inschatten wat ik kon verwachten qua bijwerkingen en het aantal dagen ziek zijn. Bij deze kuur is het heel verschillend. Kuur 5 viel mij (zover het kan) mee & deze kuur viel mij alles tegen. Ik was echt heel erg ziek: zieker dan ooit. Bizar dat het zo kan verschillen! Waar dat aan ligt: ik heb geen idee. Ik moet het er maar doen.

 

Ik zit op de helft van de kuren. Mijn artsen hebben namelijk besloten dat we gewoon voor de 12 kuren gaan. Of dat gaat lukken is de vraag. Het is écht heel erg zwaar en ik ben heel erg ziek en zwak geweest. Ik ga met alle doorzettingsvermogen die ik heb door, maar zwaar gaat het zeker worden. Opgeven staat niet in mijn woordenboek.

 

Ik ben nu hersteld van deze kuur, maar goed voel ik me niet. Ik hoop dat ik nog een paar echte goede dagen krijg, voordat ik maandag 26 juni begin aan mijn 7e VIT kuur..