Kuur 6

Gepubliceerd op 15 juni 2023 om 10:34

Dag 14 na start van mijn kuur vandaag & ook de eerste dag dat ik me voor het eerst weer naar omstandigheden goed voel! Vorige keer was ik na 10 dagen weer opgeknapt, deze keer herstelde ik wat langzamer. Daarbij waren de bijwerkingen ook heftiger. 5 dagen heen & weer naar Utrecht om een paar uur aan het infuus te gaan, 2 dagen rust & dan nog 1 dag voor een chemopush en prik in mijn been voor snellere aanmaak witte bloedcellen (aangezien deze nu te laag waren). Het is ook gewoon zwaar.

 

Bij mijn vorige chemo’s kon ik altijd redelijk goed inschatten wat ik kon verwachten qua bijwerkingen en het aantal dagen ziek zijn. Bij deze kuur is het heel verschillend. Kuur 5 viel mij (zover het kan) mee & deze kuur viel mij alles tegen. Bizar dat het zo kan verschillen! Waar dat dan aan ligt; geen idee.. ik heb het er maar mee te doen.

 

Omdat deze kuur 3 dagen later is begonnen dan gepland stond vanwege mijn te lage bloedwaarden zou ik nu vrijdag 23 juni weer moeten voor kuur 7. Ik heb hem liever op de maandag staan (de kuur duurt 5 dagen, anders zit je in het weekend ;) dus is hij verplaatst naar maandag 26 juni. Fijn dat mijn artsen hier zo in meedenken! Nu 1,5 week maximaal genieten van het mooie weer & mijn goede dagen