Dosering 60%? Niks van gemerkt..

Gepubliceerd op 9 september 2023 om 10:08

Kuur 9.. opnieuw een mega heftige kuur. Niet meer op mijn benen kunnen staan, onwijs veel spugen, last van m’n buik, praten kostte al teveel energie & zo kan ik helaas nog even doorgaan. Een paar dagen voor start van deze kuur had ik het gesprek met de conclusie dat ik de dosering 80% van de kuur niet meer ging trekken, dus dat we de laatste 4 kuren doorgaan met een dosering van 60%. Ik ging de kuur in met goede hoop; een stukje minder ziek.. maar niks was minder waar. Vanaf dag 1 was ik gelijk al goed ziek & dat is eigenlijk geen moment weggegaan tot aan de dag van vandaag (dag 13); eindelijk voel ik opluchting. Kuur 9 heb ik toch maar gerockt!

 

 

Er was dus weinig verschil te merken met kuur 8 voor mij.. de nasleep van deze kuur is  nog nooit eerder zo lang geweest. Op deze manier ga ik dan ook echt niet nog 3 kuren trekken. Ik heb er echt heel erg veel voor over (eigenlijk alles), maar dit gaat te ver.. het is gewoon niet meer acceptabel. Maandag staat er een telefonische afspraak gepland om opnieuw te bespreken hoe nu verder.. ik ben erg benieuwd wat mijn artsen nu weer van deze kuur vinden 🥹 er was wel één verschil vergeleken met de vorige kuren & dat is dat ik nu vanaf dag 8 ben opgenomen in mijn shared care waar ik in totaal 5 dagen heb gelegen. Dit heb ik dubbel ervaren.. ik vond het mega fijn dat er zoveel lieve mensen meekeken naar hoe ze mij het beste kunnen helpen; voldoende medicijnen, genoeg vocht etc.. maar tegelijkertijd lig ik natuurlijk het allerliefste in mijn eigen bedje als ik zo ziek ben. Voor de eventuele volgende kuren is dit wel zeker weer nodig.. thuis is gewoon te gevaarlijk & dat durf ik zelf dan ook echt niet meer aan. Qua opname dus een dubbel gevoel, maar het ‘positieve’ overheerst..

 

Voor nu ben ik weer heerlijk thuis & geniet ik van mijn 9 ziekenhuis vrije dagen! 18 september begint mijn 10de VIT kuur