Dosering 60%? Niks van gemerkt..

Gepubliceerd op 9 september 2023 om 10:08

Kuur 9: opnieuw een mega heftige kuur. Niet meer op mijn benen kunnen staan, onwijs veel spugen, last van m’n buik, praten kostte al teveel energie & zo kan ik helaas nog even doorgaan. Een paar dagen voor start van deze kuur, had ik het gesprek met de conclusie dat ik de dosering 80% van de kuur niet meer ging trekken. Er is dus afgesproken verder te gaan met een dosering van 60%. Ik ging de kuur in met goede hoop; een stukje minder ziek. Maar niks was minder waar. Vanaf dag 1 was ik gelijk al goed ziek & dat is eigenlijk geen moment weggegaan tot aan de dag van vandaag (dag 13). Eindelijk voel ik opluchting. Kuur 9 heb ik toch maar gedaan!

 

 

Er was dus weinig verschil te merken met kuur 8 voor mij. De nasleep van deze kuur is nog nooit eerder zo lang geweest. Op deze manier ga ik dan ook echt niet nog 3 kuren trekken. Ik heb er echt heel erg veel voor over (eigenlijk alles), maar dit gaat te ver. Het is gewoon niet meer acceptabel.

Maandag staat er een telefonische afspraak gepland om opnieuw te bespreken hoe nu verder. Ik ben erg benieuwd wat mijn artsen nu weer van deze kuur vinden. Er was wel één verschil vergeleken met de vorige kuren en dat is dat ik nu vanaf dag 8 ben opgenomen in mijn shared care. Hier heb ik in totaal 5 dagen gelegen. Dit heb ik dubbel ervaren. Ik vond het mega fijn dat er zoveel lieve mensen meekeken naar hoe ze mij het beste kunnen helpen; voldoende medicijnen, genoeg vocht etc. Aan alles werd gedacht. Maar tegelijkertijd lig ik natuurlijk het allerliefste in mijn eigen bedje als ik zo ziek ben. De komende kuren word ik zeker opnieuw opgenomen in week 2. Thuis is gewoon te gevaarlijk, dat zien ze ook in het ziekenhuis. Dit durf ik zelf ook niet meer aan. Thuis krijg ik eigenlijk een hele week bijna geen vocht binnen en dat maakt mij nog zwakker. Dat is dus geen optie meer. Ik zal vanaf nu altijd worden opgenomen. Heftig, maar wel nodig. 

Het "positieve" van de opname overheerst, dus dat probeer ik te onthouden. Ik ben nu weer heerlijk thuis en ga genieten van mijn 9 ziekenhuisvrije dagen 🌸