Finale Tina Awards - girlpower

Gepubliceerd op 18 september 2023 om 08:57

Wat een geweldige belevenis was dit zeg 🥹 is dit een droom? Voor & na de uitreiking backstage met allemaal lieve mensen, de gezelligheid tijdens de uitreiking in de Green Room & als laatste natuurlijk het moment op het podium bij @juvat & @sterrekoning - kippenvel! Wat een mooie woorden & superlief publiek! Ik ben er nog helemaal overdonderd van.. dank jullie wel!

Het girlpower award heeft de allerliefste @emmakokofficial gewonnen en dat is helemaal goed! Emma is zo’n lieve, sterke meid die het ook heel moeilijk heeft dus ik gun het haar zo onwijs! Trots op jou!

Na dit enorm leuke weekend gaan we weer terug in de realiteit helaas.. vandaag zou mijn 10e kuur starten, maar helaas heb ik nog last van mijn buik & daardoor is hij uitgesteld naar donderdag. Mijn bloedwaarden lieten vrijdag ook zien dat ik nog niet 100% hersteld ben dus een paar dagen rust is voor nu het beste.. hoe dubbel dat voor nu ook kan voelen; ik wil eigenlijk gewoon door zodat ik er zo snel mogelijk vanaf ben haha

Voor nu ga ik enorm nagenieten van deze ervaring & mij voorbereiden op donderdag.. ik heb genoten! Met grote dank aan @tinafestival @tijdschrifttina

Benieuwd naar hoe ik daar op het podium stond?
https://www.youtube.com/live/65sB9nqXXrQ?feature=shared