🚑 - om 00:30 uur

Gepubliceerd op 2 oktober 2023 om 14:16

Dat waren me even heftige daagjes zeg.. zaterdagnacht ging het even helemaal mis. Ik werd om 23:30 uur weer wakker, terwijl ik echt net in slaap was gevallen. Ik werd wakker in een bed vol met vochtverlies vermengd met 2 grote plekken bloed. Daarbij kon ik niet meer op mijn benen staan & was ik enorm misselijk/slap/duizelig. Nadat ik heb geprobeerd onder de douche te gaan om mezelf schoon te maken maar dat eigenlijk niet lukte omdat ik meerdere malen de neiging had om flauw te vallen, hebben we besloten 112 te bellen. Ik hoorde m’n vader de toetsen indrukken en kon wel door de grond zakken; hier had ik natuurlijk echt niet op gerekend en ook geen zin in..

 

Uiteindelijk na een halfuur is de ambulance gekomen (gelukkig niet met spoed) & deze lieve mensen hebben mij naar het Reinier de Graaf gebracht. Hier heb ik eventjes op de spoedeisende hulp gelegen, maar door het bloedverlies was het al zeker dat er een opname nodig was. Midden in de nacht vond ik dat geen eens meer zo erg, het enige wat ik nodig had was slaap haha.. uiteindelijk konden we rond half 4 gaan slapen omdat we eerst moesten wachten op de bloeduitslagen. Mochten mijn waardes niet goed zijn was er een transfusie nodig om de bloeding te stoppen & omdat ik ook wat verhoging had op dat moment zou ik dan aan de antibiotica moeten. Gelukkig is dit beide niet gebeurd want mijn waardes waren heel mooi!

 

Inmiddels ben ik net weer een uurtje thuis & heb ik dus 1,5e (😜) nacht in het ziekenhuis geslapen. Het gaat nu weer redelijk oke! Waar de bloeding vandaan kwam kunnen ze nog steeds niet met zekerheid zeggen, maar hele erge zorgen maken ze zich niet omdat het gelukkig niet meer is teruggekomen. De verwachting is dat de slijmvliezen in mijn darmen zijn aangetast door de chemo.. ik ga nu even rustig herstellen en bijkomen van de schrik. We hadden zo de hoop dat ik deze kuur redelijk goed door zou komen omdat tot nu toe zelfs de geplande opname niet nodig was geweest.. de kuur heb ik redelijk verdragen ten opzichte van de vorige twee, dus dit was weer een flinke tegenvaller.. mijn volgende kuur start naar verwachting volgende week donderdag, maar voor nu; rust!