Power Party

Gepubliceerd op 8 oktober 2023 om 14:24

7 oktober was eindelijk de dag dat het tijd was voor mijn power party! Dit stond al lang op mijn wensenlijstje maar door de onzekerheid van alle kuren etc, nooit de stap zelf genomen om iets daadwerkelijk te plannen. Totdat we in contact kwamen met @stichtingngng. Deze fantastische stichting heeft alles uit handen genomen & mij een geweldige avond gegeven afgelopen zaterdag! Normaal wil ik altijd alles zelf regelen, maar dit is echt de beste keuze ooit geweest

Het was echt geweldig! Alles was aanwezig.. mooie locatie, de allerliefste gasten, een dj, @judithvandrunen & @marttahapary die kwamen optreden, @capturedlifenl als fotograaf, een photobooth, lekker eten & drinken, heel lief openingsfilmpje van @claudiadebreij.. ik heb zo genoten!

Het feest duurde van 20:00 uur tot 23:30 uur & ik heb de hele avond gestaan, gekletst & gedanst met de allerliefste mensen. Nooit verwacht dat dit zou lukken, maar achteraf hier zo mega blij mee! Het was echt nog veel leuker & mooier dan dat ik had durven dromen.. iedereen had een lach op zijn/haar gezicht

Heel veel liefde voor alle mensen die dit feest zo mooi hebben gemaakt en in het speciaal voor Ellen & Imke ♥️ met deze ervaring kan ik weer maanden voorruit!