Uitslag MRI: geen activiteit te zien!

Gepubliceerd op 29 maart 2024 om 16:54

Na dagenlang veel spanning, slecht slapen en meerdere paniekaanvallen was het gisteren eindelijk zover. Mijn MRI-scan en röntgenfoto! Per minuut steeg de spanning en zakte mijn vertrouwen. Alle soort scenario’s kwamen in mijn hoofd voorbij. Mijn gevoel over deze scan wisselde per minuut. Het is ook niet zomaar een dingetje, het gaat echt om gezondheid. Om míjn gezondheid! Vanochtend om iets voor 12’en zouden we de uitslag krijgen, maar de uitslag was toen helaas nog niet bekend vanwege grote drukte bij de radiologie. Het was dus een enorm zenuwslopend dagje.

 

Gelukkig was alle paniek voor niks, want ik heb gewoon een goede uitslag gekregen! De scan ziet er goed en rustig uit. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen voor activiteit. Alles wat ze op de scan zien is te verklaren aan de behandelingen/operaties. Ik ga gewoon door met mijn onderhoudstherapie, op dezelfde manier als de laatste 4 maanden. Wat een droom! Tranen van geluk op dit moment 🥹

 

Ik vier echt feest, want ik heb weer 4 maanden rust. Hoewel de toekomst nog steeds onzeker blijft, had ik vandaag geen betere uitslag kunnen krijgen! Ik ben zó opgelucht en dankbaar!