Kuur 5

Gepubliceerd op 4 oktober 2021 om 09:57

Vandaag (4 okt) was het weer tijd voor een grote kuur, iva-kuur 5. We werden rond 12u verwacht in het Prinses Maxima Centrum. Als eerste gingen ze bloed afnemen, dit doen ze altijd voor een chemo om te kijken of de kuur kan starten. Het was de eerste keer dat ze dit deden na de operatie en dus via mijn pac (kastje). Best wel een beetje spannend dat ze in die pijnlijke plek van de operatie gaan prikken, maar het is helemaal goed gegaan! Na het bloed afnemen hadden we een gesprek met de oncoloog. Dit was allemaal goed en de chemo kon starten. Uiteindelijk startte de chemo rond 18.00, dus daarvoor zijn we nog even een hapje gaan eten in het restaurant. 's Avonds werd ik al gelijk zo ziek, dat ik een aantal keer heb gespuugd. 

 

Dinsdag was ik de hele dag heel erg ziek. Ik had zelfs ook een beetje verhoging, hopelijk dat dit morgen zakt en ik lekker naar huis kan! 's Middags had ik wel een MRI-scan, dit was nodig voor de bestraling in Groningen die volgende week zal starten. Dit duurde een halfuur in totaal. Op de terugweg naar de kamer kwamen we Nicolette van Dam tegen in de hal. Ik heb met haar een 'mini' meet & greet gehad. Wauw wat was dit leuk en bijzonder tijdens de kuur! Toch even een lichtpuntje als je zo ziek bent.. 

 

Na controles mocht ik woensdagochtend heerlijk naar huis! De koorts was gelukkig weer gezakt. Nu maar weer thuis helemaal opknappen en bijtanken!

 

Op donderdag kreeg ik weer de injectie voor mijn witte bloedcellen.