Meerdere afspraken PMC

Gepubliceerd op 9 augustus 2021 om 17:16

Vandaag hebben we meerdere afspraken staan in het Prinses Maxima Centrum. Onder andere een gesprek met de arts, en hij lijkt gelukkig ook verbetering te zien. Ik krijg hier mijn kleine chemo & er is hierna nog een ct-scan om te kijken of er al meer ruimte bij de tumor is. De tumor is kleiner geworden, maar ik kan nog niet onder narcose, dit omdat de luchtpijp nog steeds erg klein is. Een narcose heb ik nodig om een kastje onderhuids te plaatsen (PAC). Ik heb nu een picc-lijn voor de chemo, maar een kastje is gewoon net wat handiger met bepaalde dingen. Dus hopen dat ze ondanks dat een operatie is, toch snel kan gebeuren! Na de scan heb ik nog een gesprek met de gynaecoloog. Dit omdat er een vrij grote kans is dat door de chemo mijn eitjes kapot gaan en ik later niet meer vruchtbaar ben. De enige optie om nog een kans te hebben is een eierstok laten verwijderen. Hier is helaas wel een operatie voor nodig. Tijdens dit gesprek hebben we gesproken over de voor en nadelen van de eierstok laten verwijderen. We hebben nu lang de tijd om hier over na te denken, want ik mag dus nu toch nog niet onder narcose. 

Foto net voor het maken van de scan