De ontdekking

Gepubliceerd op 3 juli 2021 om 12:01

2 juli 2021, de dag die normaal begon en eindigde in een dal.. 

10.10 had ik een afspraak bij de huisarts, met verwachting dat we een verwijzing naar logopedie kregen.  Sinds ongeveer 2 weken ging ik wat onduidelijker praten, daarbij kwam ook nog dat ik hard ging snurken. Met deze klachten gingen we dus naar de huisarts, en hij zag gelijk een flinke verdikking in mijn keel. We werden doorgestuurd naar het Reinier de Graaf in Delft en hadden hier om 15.30 een afspraak bij een kno-arts. De kno-arts doet een aantal onderzoeken (met een camera in mijn neus & een foto maken) maar hij ziet al snel dat het niet goed is, dus gaan we een mri-scan maken. Begin van de avond kwam de uitslag van deze scan: er zit een groot gezwel dat gevuld is met weefsel. Dit kan niet zomaar weggehaald worden, dus de kno-arts maakt zich erg zorgen. We mogen wel naar huis, maar moeten maandagochtend vroeg naar het Sofia Kinderziekenhuis in Rotterdam.