Kuur 6

Gepubliceerd op 28 oktober 2021 om 20:07

Vandaag (25 oktober) begin ik weer aan een chemo kuur. Gelukkig is hij niet zo groot als de vorige 5 chemo kuren. Normaal kreeg ik altijd de iva-kuur, dit is een kuur met 3 verschillende chemo's bij elkaar. Bij deze kuur krijg ik de iv-kuur. Er gaat dus 1 letter (chemo) af & wow dat was echt mega fijn! Ik ben deze kuur een stuk minder misselijk geweest, een beetje slap en moe, maar na veel slapen gaat dat vanzelf wel weer over :) Op woensdag (27 oktober) mag ik weer heerlijk terug naar 'huis'. (Voor nu even het familiehuis in Groningen). 

 

Ook een verschil met de vorige kuren was dat ik nu wel gewoon bestraling kreeg. Hier ben ik gelukkig niet zo ziek van, dus dat ging prima. Wel krijg ik nu last in mijn mond (blaartjes & wondjes), maar dit is een bekende bijwerking en komt ook wel weer goed!

 

Op donderdag (28 oktober) kreeg ik weer de injectie in mijn been voor mijn witte bloedcellen. Ook ben ik vandaag even langs de mondhygiënist geweest, hier moet ik eigenlijk zoveel mogelijk langslopen tijdens de bestraling. Dit omdat ik eventueel nog meer last kan gaan krijgen in mijn mond.  

Een infuuspaal met chemo