Kuur 7 opnieuw verplaatst

Gepubliceerd op 18 november 2021 om 19:51

Pff en dan is de kuur opnieuw verplaatst. We gaan lekker!

Gisteren (17 november 2021) werd ik weer opnieuw beoordeeld om te kijken of ik nu wel kan starten. (Huh waar heeft ze het nou weer over? - lees vorige blog: Kuur 7 verplaatst) 

's Ochtends werd ik al wakker met 38.1. Spannend, want dat is dus net grensje.. 

Om half 12 had ik een afspraak op de poli. Hier werd eerst weer bloed & bloedkweken afgenomen.  Daarna had ik een gesprek met de oncoloog. Ze vond toch dat de koorts wel lang aanhield na mijn vaccinatie. Dus wou ze even een corona test doen. Ik heb voor de rest geen klachten, dus was dit echt puur voor de zekerheid. Hier is uiteindelijk ook niks uitgekomen. Tussendoor moest ik even snel naar de bestraling, we hebben op de poli afgesproken dat we gelijk terug komen als dit klaar is. Het was prima dat we even naar de bestraling tussendoor moesten, want ze moesten daar toch wachten op mijn bloed voordat ik eventueel kon starten met de kuur. Ook gingen ze in deze tijd even overleggen of het nu wel verantwoord genoeg was om te starten. Toen we terug kwamen op de poli, vertelden ze ons al vrij snel dat ik alsnog niet kon starten met de kuur. Helaas! Weer er helemaal op voorbereid, en voor de tweede keer deze week kunnen we weer met alle tassen terug naar het huisje in Groningen. Mijn bloed was gelukkig wel goed. De reden dat ze mijn kuur nog een keer hebben uitgesteld is dus echt vanwege de koorts en het nog niet helemaal lekker zijn. Nog een reden is dat ik nog steeds heel veel blaren/ wondjes in mijn mond heb. Met veel morfine pijnstilling gaat dat redelijk. Alleen na de kuur krijg je altijd weer hele lage bloedwaarden, en dan kan je lichaam minder goed wondjes herstellen. Daarom denken de artsen dat het beter is als ik nu even goed herstel van de vaccinatie nog, maar dus ook van alle bestralingen. De laatste bestralingen en ook nog een chemo, is ook gewoon allemaal een beetje te veel van het goede. Morgen (19 november) is de laatste bestraling & dan daarna kan ik lekker naar huis. Dan ben ik bijna een hele week thuis, dan donderdag 25 november ga ik naar het Maxima, en maken ze daar een nieuwe beoordeling of ik dan wel kan starten met de chemo. Dit zal rond die tijd dan vooral ook liggen aan of de wondjes in mijn mond al een beetje aan het herstellen zijn. 

 

- Na mijn laatste bestraling schrijf ik ook hier weer zo snel mogelijk een blog over, want dit is zeker wel een belangrijk moment! -