Spoedopname

Gepubliceerd op 18 januari 2022 om 19:17

Helaas, op zaterdag 15 januari krijg ik ‘s middags weer koorts. Dus gaan we na 2 keer boven de 38.0 gemeten te hebben, toch maar weer bellen. Ik moet gezien worden, dus gaan we, na spullen gepakt te hebben, richting het Prinses Maxima Centrum. Rond half 6 ‘s avonds komen we daar aan. Ze beginnen met bloedafname & een coronatest. Daarna starten ze preventief met 2 soorten antibiotica. (Net zoals vorige keer). Dit is altijd 3 dagen of 7 dagen, dus tot dinsdag lig ik sowieso al hier. Het ligt een beetje aan mijn koorts of ze dan dinsdag nog door willen gaan met de antibiotica. Dinsdag heb ik ook mijn mri-scan, dus ik hoop dat ik daarna lekker naar huis kan!

 

Zondagochtend was mijn koorts 37.8, hij is dus gelukkig weer aan het zakken! Hopelijk blijft dit zo! Voor de rest lig ik dus de hele dag aan de antibiotica & is er hier niet zo veel bijzonders te zien.. om 11.00 was mijn temperatuur 37.5, yes hij zakt echt! Hopelijk blijft het zo & kan ik dinsdag lekker naar huis!

 

Maandagochtend word ik goed wakker. Ik heb (naar ziekenhuis omstandigheden) goed geslapen. Om 9.15 komen ze de controles doen & mijn temperatuur is weer 37.5.

 

Dinsdagochtend word ik weer goed wakker na een rustige nacht. Mijn temperatuur is 36.9 ‘s ochtends. Gisteravond kwamen ze zeggen, dat ik als het goed is vandaag lekker weer naar huis mag. Mijn koorts is nog steeds niet terug gekomen, maar we moeten nog wel even wachten op de bloedkweken. Die duren altijd 72u. Dus vanavond rond 18.00 zullen ze klaar zijn, als ze dan nog steeds negatief zijn, mag ik lekker naar huis. Ook heb ik vandaag de allesbeslissende mri-scan (& bijhorende longfoto). Hier schrijf ik, als we de uitslag hebben (komt maandag 24 januari), een aparte blog over. Einde van de middag hoorden we gelukkig dat ik naar huis mag! 🙏 YES! Mijn bloedkweken zijn negatief gebleven, ik voel me goed & heb geen koorts meer gekregen. Alleen maar positief nieuws dus! Er staat nu, als ik over mag op onderhoudstherapie, geen geplande opname meer. Dus hopelijk mag ik voorlopig gewoon heerlijk thuisblijven! De dokter zei ook dat ik nu weer helemaal uit mijn dip ben (witte bloedcellen), dus dat geeft ook minder grote kans op dat ik een virus of iets oploop! Zoals net al geschreven, na de uitslag maandag, komt er weer een blog online! Liefs van mij x

 

Rondje door het ziekenhuis met papa & mama