Blije Jade

Gepubliceerd op 29 januari 2022 om 17:42

Even een keer geen blog waarin ik een stom of spannend moment beschrijf. Maar gewoon even een blog + foto waarop een blije Jade te zien is! Ik ben deze dagen gewoon ontzettend blij/dankbaar dat ik lekker thuis mag zijn & me (naar omstandigheden) echt goed voel! Normaal had ik afgelopen donderdag alweer een IVA-kuur gehad, en had ik vandaag ziek thuis gekomen. Echt bizar weer hoe snel de tijd is gegaan tussen mijn laatste IVA-kuur en nu. Ik merk echt sinds dat ik ziek ben, dat ik meer ben gaan genieten van de kleine, mooie momenten. Een paar uurtjes lessen volgen op school, lunchen met een vriendin, dansen of even werken. Voor een normaal meisje of jongen rond mijn leeftijd, heel normaal. Helaas voor mij nu niet meer, en daarom geniet ik er dubbel en dwars zo hard van als dit wel weer een keer kan! :)) ik ben gewoon ontzettend blij dat de uitslag goed is, en ik zie weer een beetje licht aan het einde van de tunnel, nu ik geen IVA-kuren meer hoef. EINDELIJK!!

 

Maandag start ik met mijn onderhoudstherapie. Spannend, maar zo blij dat het mag en kan! Een nieuwe fase waar ik in stap vanaf nu, maar IK BEN ER HELEMAAL KLAAR VOOR!