Wat zonde, geen sonde!

Gepubliceerd op 21 februari 2022 om 11:29

‘Ik zie opeens mezelf weer terug’, zei ik gelijk. Vandaag (21 februari) mocht dan eindelijk mijn sonde eruit! Yes! Zo onwijs blij! 👐 ik kan de laatste dagen gelukkig weer eten! Eindelijk! De tijd dat ik een sonde had, zat ik constant vol. Deze laatste week ging de sonde even volledig uit, en ja hoor, ik ging weer goed eten! Aangekomen in het ziekenhuis was ik wel  afgevallen. Ik had gelijk al de pest erin, want ja.. dan mocht de sonde er niet uit. Na het bloedprikken & wegen/meten, had ik een gesprek met de arts. Omdat ik had verwacht dat ze ging zeggen dat de sonde er nog in moest blijven, was ik nou niet bepaald blij 😬 maar de arts gaf al vrij snel aan dat het belangrijker was dat ik weer at & dat ik mij goed voel! Die kilo’s komen er uiteindelijk van zelf wel weer aan. Binnen een halfuur tranen met een dubbele betekenis. Eerst tranen van verdriet om het afvallen, daarna tranen van geluk want mijn sonde mocht eruit! We konden hem gelijk op de dagbehandeling eruit halen, dit heb ik weer zelf gedaan, en ging super goed! Mega blij dat ik lekker verlost ben van dat stomme ding, nu maar even heerlijk genieten (door veel te eten😌) van dit moment!