A long day in the hospital

Gepubliceerd op 11 april 2022 om 17:14

Vandaag hadden we een heel lang dagje in het Maxima. De eerste afspraak was ook al om 8.50, dus met files etc, veeeel te vroeg 🥱 vandaar dat mijn moeder & ik vannacht geslapen hebben in het buitenhuis van het Maxima. Dit is op 5 minuten afstand van het ziekenhuis zelf, dus zaten we niet met drukte onderweg. Het buitenhuis zelf was echt heel mooi! Net een hotel ☺️! We begonnen deze dag met de controles & het aanprikken van mijn pac. Dit ging helaas weer wat moeilijk, maar het is gelukt! 

Daarna had ik om 10.00 een afspraak bij de tandarts in het WKZ. Ik was zelf heel erg bang dat mijn gebit niet meer goed zou zijn, omdat dit ook helaas wordt aangetast door de chemo. Gelukkig was alles goed! Het was wel een hele grote uitdaging voor de tandarts, dit omdat ik nog steeds mijn mond maar beperkt open kan doen. Hier loop ik inmiddels ook bij een kaakfysiotherapeut voor! Na de tandarts had ik een gesprek met mijn psycholoog. Dit vond ik weer heel erg fijn, gewoon even je zorgen delen & erover te praten 

 

Hierna had ik een gesprek met de oncoloog en aansluitend chemo. Dit ging allebei helemaal goed en was uiteindelijk lekker snel! 

 

Daarna had ik als laatste afspraak de kno arts. Er is ontdekt dat mijn linkeroor helemaal dicht zit, terwijl ik geen klachten had 🤷🏼‍♀️ de kno arts heeft de verharde prop door de bestraling weggehaald door middel van een haakje. Dit was natuurlijk even niet fijn! Het was uiteindelijk echt een veel grotere prop dan verwacht, zo’n 5 cm kwam er uit die kleine gehoorgang 😅 echt bizar gewoon! Toen dit klaar was, konden we heerlijk naar huis na een lange dag! 

 

Volgende week is weer week 4 van mijn chemo cyclus, dus alleen bloedprikken in het Erasmus! :)

 

Het buitenhuis van het Prinses Maxima Centrum.