Een week geen chemo

Gepubliceerd op 17 mei 2022 om 21:50

Ik baal enorm. Want ik krijg een week geen chemo.. gisteren (maandag 17 mei) begon week 4 weer, dus had ik alleen bloedprikken. Daar kwam alleen niet de uitslag uit waar we op hadden gehoopt.

 

Mijn witte bloedcellen (die zorgen voor weerstand) zijn extreem laag. Normaal horen ze tussen de 4.5 en 9 te zitten bij iemand die gezond is, maar bij mij geven ze nu 0.6 aan. Dat betekent dat ik dus zowat geen weerstand heb om een virus of wat te bestrijden. Als ik nu koorts krijg, word ik opgenomen en zit ik sowieso 3 dagen aan de antibiotica. Daar had ik natuurlijk net geen zin in 😅 Hier kan je voor de rest niet zoveel mee. Uit de buurt blijven van snotterende mensen en zelf goed handen wassen etc. Mijn witte bloedcellen zijn omlaag gegaan door de chemo, daarom moet ik nu een week stoppen met de cyclofosfamide. Deze krijg ik altijd thuis via een drankje. Ik vind dit zelf natuurlijk helemaal niet fijn! Er zijn nog actieve cellen te zien, en ik krijg nu een week lang helemaal niks daartegen..

 

 

Ook komt het deze week net even heel rot uit. Ik zou namelijk van woensdag tot en met vrijdag naar de Efteling gaan. We zouden gaan overnachten in het Efteling Hotel en de heen & terugreis worden we gebracht met een limousine. Dit hebben we gekregen van Make A Wish. Mega lief natuurlijk!

Dus nog een beetje extra hopen dat ik niet ziek ga worden! Hopen jullie mee?