Uitslag MRI scan

Gepubliceerd op 5 juli 2022 om 16:50

Vandaag stond mijn tweede MRI scan in mijn onderhoudstherapie gepland. Ze willen er in totaal 4 in dit jaar hebben, het begint dus op te schieten! ☺️ standaard als ik een MRI scan heb, krijg ik ook een longfoto. ‘S middags zagen we in het systeem gelijk al dat mijn longen schoon waren, mega blij mee! Natuurlijk was het niet de verwachting dat er uitzaaiingen in mijn longen zouden zitten, maar altijd goed om weer te horen dat dit niet zo is! Geeft gelijk weer wat meer hoop op een goede uitslag van de MRI scan. De uitslag van de scan krijgen we morgen om 16:00 telefonisch. Dit is de voorlopige uitslag (er heeft dan 1 arts naar gekeken en het is nog niet besproken in het team) en donderdag krijgen we de definitieve uitslag! Stel er zou wel wat raars te zien zijn, dan horen we donderdag dus pas wat ze eraan gaan doen! Maar als het goed is, dan is het goed! Daar gaan we natuurlijk voor! 🤗 al heb ik er zelf niet zo’n goed gevoel over. Ik kan niet precies vertellen waarom, maar ik denk dat het te maken heeft met 2x een week moeten stoppen met de chemo. Gelukkig heeft de arts gezegd dat dit niet perse iets uit hoeft te maken, dus misschien zit ik mezelf wel een beetje gek te maken met allemaal angsten ;) *stukje vooraf de uitslag geschreven op maandag 4 juli 21:30*

 

Uiteindelijke uitslag MRI scan;

 

Gelukkig klopte mijn gevoel over de uitslag van de MRI niet, want het is mega goed nieuws! 🥳 de tumor is wat gekrompen & ziet er rustig uit. Er is op dit moment geen aanwijzing op activiteit in de tumor, ik ben zo mega blij! Voor nu weer even 3 maandjes rust en een feestje op dit moment :) hieronder de foto van de MRI scan te zien, de doorsnede is op dit moment nog 12,3 mm.