Oncologische fysiotherapie

Gepubliceerd op 14 juli 2022 om 20:10

Sinds een paar maandjes ben ik bezig met een oncologisch fysiotherapeut. Ik was hier al een tijdje naar opzoek & toevallig kwam dit zo op mijn pad. Mijn hulpvraag was vooral conditie & spieropbouw. Na mijn iva kuren ben ik dit helaas echt wel verloren, en dat is ook logisch! Ik was zo ziek, dat ik bijna alleen maar thuis kon zijn. Een goede sportles lukte natuurlijk al helemaal niet.. πŸ˜” omdat ik nu in mijn onderhoudstherapie wat meer kan, ga ik nu elke week aan de slag met krachtsoefeningen etc. Hopelijk krijg ik snel wat meer conditie en spieren!

 

We hebben aan het begin een 0-meting gemaakt, zodat we over een paar weken het kunnen vergelijken ☺️ ik heb er alle vertrouwen in dat dit uiteindelijk gaat lukken! Tuurlijk gaat het wat langzamer allemaal dan bij een gezond iemand, maar uiteindelijk kom ik er ook wel :)