1 jaar kaal

Gepubliceerd op 22 juli 2022 om 10:00

Vandaag, precies een jaar geleden, was de meest traumatische dag uit mijn hele leven denk ik. 22 juli 2021, de dag dat mijn haar er af ging. Dit heb ik echt in een grote waas beleefd, op dat moment besefte ik niet precies wat er gebeurde. Voor deze dag/dit moment volg ik nog steeds EMDR therapie. Ik heb dit echt als een trauma ervaren.. 14 jaar & mijn haar moest er af. Mijn allergrootste nachtmerrie werd werkelijk.. en dat is het helaas nog steeds 🥹gelukkig werd dit moment wel mega goed begeleid door 2 lieve meiden van Aderans Haircenter in het Erasmus MC. Telkens als ik door mijn haar wrijf, denk ik; oh ja, mijn mooie, lange haren zijn er echt af. Het groeit alweer mega hard, maar alsnog wil ik natuurlijk niks liever dan mijn eigen, oude haar. Gelukkig heb ik dat nog; alleen dan aan een haarband. Met mijn Toupim ben ik  nog altijd zo blij!  Mijn korte koppie kan ik daar nog steeds goed onder verstoppen :) Ik draag hem steeds minder, maar op de meeste plekken voel ik mij nog prettiger met lange haren & een petje. Het beste cadeautje wat ik ooit heb gekregen is dan toch ook echt mijn Toupim 😊! Hopelijk schrijf ik op 22 juli 2023 dat mijn haar alweer bijna zoals vanouds is! En ik deze nare gebeurtenis stukje voor stukje steeds meer achter mij kan laten..